We zijn aan het laden ...

Onze Klanten Vertellen

Luister naar de reviews op Google

Veerle de Haan
Veerle de Haan
09:57 10 Jun 20
Ontzettend goed geholpen door Matin. Hij is hartstikke vriendelijk en deskundig. Zeker een aanrader!
Manon van der Neut
Manon van der Neut
19:56 04 Jun 20
Heel tevreden over de service van de verkopers. Het glaasje van mijn telefoon was stuk, snel hebben ze er een andere op... gedaan en ik kreeg nog korting ook! Dit omdat ze natuurlijk willen dat ik vaker terugkom maar daar hoeven ze niet bang voor te zijn! Ik ben vaste klant 🙂lees verder
Vincent van der Linden
Vincent van der Linden
12:14 30 May 20
super goede service en denkt goed met je mee. en de prijzen zijn erg scherp. het heeft dus geen nut om online bij een... webwinkel te bestellen. gewoon naar deze winkel gaan!lees verder
toprak
toprak
10:19 22 May 20
Ik ben hier geweest omdat ik mijn lyca bundel niet aan kreeg (mobiele gegevens) het internet op mijn telefoon dus ,en... ik vroeg deze jongeman of hij mij kon helpen ,hij vroeg mij 15 euro voor het aanzetten van mijn telefoon belachelijk! Hij loog ook nog is dat het geüpdate moest worden ,maar ik heb lyca gebeld en met 1 sms had ik weer internet op mijn telefoon .oplichters ?lees verder
ayoub el allouchi
ayoub el allouchi
12:32 24 Apr 20
dit is echt siri de beste telefoonzaak van heel utrecht. ik laat altijd mijn telefoons hier altijd maken. snel service... goede service, echt een aanrader om je telefoon te laten maken !!!!!!lees verder
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Laat Jouw Telefoon Nu Repareren!

+31 6 15 91 32 40

om een prijsopgave te krijgen voor jouw reparatie

Newsletter signup

  Book an Engineer

  Collection Day

  Computer / Laptop

  Brand

  Operating System

  First name

  Last name

  Email address

  Contact phone number

  Address

  City

  Special requests

  Maak een afspraak   Translate »